Bladverliezende hagen

Bij Gras en Groen beschikken we over een ruim assortiment aan hagen. Bladverliezende hagen vormen een onderdeel van dit assortiment, en bestaan uit haagsoorten die niet honderd procent wintergroen zijn. Vaak verliezen zij in de winter hun bladeren, en groeien deze in het voorjaar weer terug. Bladverliezende hagen zijn populair omdat ze er vaak mooi uit zien, inclusief prachtige en kleurrijke bladeren en bloemen. Veel van onze wintergroene hagen zijn bovendien te bestellen als losse plant, Mobilane of QuickHedge. Zo kan iedereen genieten van de mooiste bladverliezende hagen.

Uiteraard kan de aanplantservice van Gras en Groen het aanplanten voor u verzorgen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Voordelen bladverliezende hagen

  • Mooie kleuren en leven in uw tuin
  • Verloop van groei en bladeren door het jaar heen
  • Minstens één seizoen aangroeigarantie
  • Ruim assortiment aan bladverliezende plantsoorten
  • Vakkundige aanplantservice Gras en Groen
assortiment Bladverliezende hagen • Gras en Groen Hagen

Ruim assortiment bladverliezende hagen

Gras en Groen beschikt over een ruim aanbod aan bladverliezende plantsoorten. Denk hierbij aan de enorm populaire soorten ligusterhaag, beukenhaag en de Veldesdoorn. Deze haagsoorten zijn te bestellen in diverse uitvoeringen, zoals kluit, pot, of wortelgoed. Hierdoor zijn we in staat in elke wens zo goed mogelijk te voorzien. Bekijk ons gehele aanbod aan bladverliezende haagplanten.

Smartmockups_kck532e5 • Gras en Groen Hagen
Bladverliezende haag laten aanplanten? Vraag vrijblijvend offerte aan!
Vakkundige aanplantservice
100% aangroeigarantie
Gratis advies en inmeten op locatie

Vakkundige aanplantservice

Een bladverliezende haag aanplanten zorgt voor een tuinafscheiding met een hele hoge sierwaarde. De haag is verliest in het najaar de bladeren, maar beschikt over een natuurlijke uitstraling en veel kleuren. Het draagt tevens bij aan het leven dat zich afspeelt in uw tuin. Tijdens het aanplanten van de haag dient er op een aantal zaken gelet te worden. De vakkundige aanplantservice van Gras en Groen is u graag van dienst, en ontzorgt u door de aanwezige mankracht en kennis optimaal.

Klik hier voor meer informatie over het laten aanplanten van uw haag, of vraag direct een offerte aan!

aanplantservice • Gras en Groen Hagen