Kant-en-klaar hagen laten aanplanten

De kant-en-klaar hagen van Mobilane zijn hagen die direct privacy geven. Deze prachtige, oersterke hagen zijn in diverse maten te bestellen en zijn gegarandeerd een succes. Dit komt mede door de compacte kluit in een afbreekbare bak, het begroeide, stalen raster en het oersterke wortelgestel.

Het aanplanten van de hagen is een klus die vooral erg zorgvuldig moet worden. U kunt er dan ook voor kiezen om uw kant-en-klaar haag aan te laten planten door de aanplantservice van Gras en Groen. Benieuwd hoe we de haag in uw tuin aanplanten? Lees dan verder.

Werkwijze kant-en-klaar haag aanplanten

Het aanplanten van de kant-en-klare hagen is qua werkzaamheden een combinatie van het plaatsen van een schutting en het aanplanten van een haag. Onderstaande stappen voeren wij uit.

  • Het graven van een geul
  • De bodem voorzien van de juiste voedingsstoffen
  • Het aanplanten van de kant-en-klaar haag
  • Inwateren en opleveren van de kant-en-klaar haag

Onze werkwijze

Stap 1: Het graven van een geul voor de kant-en-klaar haag

Voor het op correcte wijze aanplanten van een kant-en-klaar haag, vormt het graven van een geul de basis. Door een geul van zo’n dertig centimeter diep en dertig centimeter breed te graven, wordt de toekomstige plaats van de haag geprepareerd.

Om zeker te zijn van een kaarsrechte lijn spannen wij een draad. Deze wordt over de erfgrens of de aangegeven locatie gespannen. Het is belangrijk dat u vooraf bekent bent met de exacte locatie van de erfgrens en u deze heeft gemarkeerd

werkwijze hagen • Gras en Groen Hagen
voedingstoffen in de bodem • Gras en Groen Hagen

Stap 2: De bodem voorzien van de juiste voedingsstoffen

In stap 2 voorzien wij de bodem van de juiste voedingsstoffen. Afhankelijk van de bodemsoort en de door u gekozen kant-en-klaar haag, zullen wij uw bodem verrijken. Dit doen we over het algemeen met compost en/ of meststoffen. Myco Haag is de meststof van ECOstyle die wij gebruiken, en is speciaal ontwikkeld voor het bemesten van alle soorten hagen.

Voor het enten van bodemleven en belangrijke schimmels die in symbiose leven met de haagplant gebruiken wij Terra Fertiel. Deze organische bodemverbeteraar kan het wortelbereik van de haagplant enorm laten toenemen. Daardoor is de haag beter in staat water en voeding tot zich te nemen.

aanplantservice hagen • Gras en Groen Hagen
Kant-en-klaar haag laten aanplanten? Vraag vrijblijvend offerte aan!
Vakkundige aanplantservice
100% aangroeigarantie
Gratis advies en inmeten op locatie

Stap 3; Het aanplanten van Mobilane

Een kant-en-klaar haag kan inclusief de biologisch afbreekbare bak in de gegraven geul worden geplaatst. Het daadwerkelijk aanplanten van de kant-en-klaar haag is een klus die de nodige fysieke arbeid vereist. De vakkundige hoveniers van Gras en Groen zullen dit karwei voor u verzorgen, zodat uw haag én uw tuin klaar zijn voor de toekomst.

De dichtbegroeide gaaspanelen worden ondersteund door hardhouten of ijzerenpalen. Deze worden diep in de grond geboord om te zorgen voor de juiste stevigheid van de constuctie. Met speciale beugels worden de panelen vervolgens aan de paal bevestigd.

aanplanten mobilane • Gras en Groen Hagen
opleveren van de haag • Gras en Groen Hagen

Stap 4: Inwateren en oplevering

Bij het afronden van de werkzaamheden zullen wij de haag nog kort inwateren. Nadat uw haag is aangeplant is een tekort aan water nog het enige wat succes in de weg staat. Naar wens leggen wij dan ook druppelslangen zodat u water kunt geven met één druk op de knop.

Voordat wij weggaan ruimen wij de tuin weer netjes op. Afval nemen wij uiteraard met ons mee. U krijgt ter afronding nog een onderhoudsbrochure overhandigd met tekst en uitleg. Zo weten wij zeker dat u kunt gaan genieten van een omheinde tuin met privacy!

Kant-en-klaar haag laten aanplanten? 
Vraag een offerte aan!

Gras en Groen Hagen kan op korte termijn de haag bij u komen aanplanten. Op vakkundige wijze en tegen een scherpe prijs!

Voordelen van de aanplantservice

  • Uitvoering binnen 21 dagen
  • Voor u zelf geen extra denkwerk of stress qua voorbereiding
  • Wij zorgen voor een waterdoorlatende en vruchtbare bodem
  • Gegarandeerd een perfect eindresultaat

Vraag hier snel en gemakkelijk een offerte aan

offerte Kant-en-klaar haag • Gras en Groen Hagen