QuickHedge

Direct privacy met de kant-en-klaar haag

Geplaatst: 11/06/2020 Aangepast: 15/06/2020

Gemakkelijk en snel geniet van de privacy in uw tuin? Met de kant-en-klaar hagen in ons assortiment is dit in een handomdraai geregeld. De kant-en-klaar hagen in ons assortiment zijn gekweekt in de allerbeste grond en opgevoed door experts. Na enkele jaren resulteert dit in volwassen hagen die over een oersterk wortelstelsel en die klaar zijn om de omgeving van onze klanten te verrijken. De aanlegservice van Gras en Groen zorgt ervoor dat u er in een mum van tijd van kunt genieten.

Bij Gras en Groen beschikken wij over een ruim aanbod aan kant-en-klaar hagen. Zo beschikken we over kant-en-klaar hagen van Mobilane, en kant-en-klaar hagen van QuickHedge. De hagen van Mobilane werken met een raster, waar de beplanting aan is bevestigd. Deze hagen zijn zelf te plaatsen met palen. Uiteraard kan de professionele aanlegservice van Gras en Groen dit voor u verzorgen.

De hagen van QuickHedge hebben geen bevestigingspalen nodig. Deze hagen zijn al stevig van zichzelf en zijn daarom ook in meer soorten verkrijgbaar. De hagen van QuickHedge met raster wegen 75 kg. Met hulp van deze haken en twee sterke mannen kun je deze haag zelf plaatsen, maar het is een fysiek zwaar klusje. Daarom is onze vakkundige aanplantservice ook in staat om dit voor u te verzorgen.

Kortom, een kant-en-klaar haag heeft veel voordelen. Benieuwd naar ons gehele assortiment? Bekijk hier onze QuickHedge hagen. Of wat te denken van onze Mobilane hagen? Onze aanplantservice ontzorgt u graag van A tot Z!

 

Soortgelijke nieuwsberichten

Alle nieuwsberichten