QuickHedge

De hagen van QuickHedge vormen oersterke en prachtige hagen die een fantastische toevoeging vormen aan uw tuin. De QuickHedge hagen zijn op een bijzondere wijze gekweekt, en beschikken daardoor over een sterk wortelstelsel inclusief compacte kluit. De haag kan daardoor het hele jaar rond worden aangeplant zonder vergrote kans op uitval.

Quickhedge kweekt unieke hagen, niet alleen qua kluitvorming. Dankzij een speciaal kweekproces worden planten opgekweekt tot unieke haagsoorten die u niet voor mogelijk hield. De volgroeide haagelemten bieden u bovendien direct de gewenste privacy!

Gras en Groen is dealer van QuickHedge hagen, en we zorgen dat uw tuin met deze natuurlijke QuickHedge hagen weer klaar is voor de toekomst. Bekijk hier ons ruime QuickHedge assortiment óf vraag direct een offerte aan!

De voordelen van QuickHedge

Quickhedge biedt een uniek beplantingsconcept voor de tuin. Instant privacy dankzij jarenlange voorbereiding volgens een bijzonder kweekproces!

  • Verhoogde privacy
  • Oersterk en levend
  • Inclusief gaas
  • Groot assortiment
  • Binnen één dag geplaatst
  • Een gezondere leefomgeving
  • Flexibiliteit qua lengte en breedte
Quickhedge aanplantservice • Gras en Groen Hagen
Privacy binnen één dag? Vraag vrijblijvend een offerte aan!
Vakkundige aanplantservice
100% aangroeigarantie
Gratis advies en inmeten op locatie

De hagen van QuickHedge

De hagen zijn volledig dichtgegroeid en zijn in diverse hoogten leverbaar. Er is daarnaast een rijke keuze in soorten, aangezien Gras en Groen over een zeer ruim assortiment aan QuickHedge hagen beschikt. Zo beschikken we over QuickHedge hagen die groenblijvend zijn, maar ook over QuickHedge hagen die bladverliezend zijn.

Voor iedere tuin of erfafscheiding zijn er hagen bij te vinden. Een paar soorten zoals de verschillende beuken en de taxus zijn al vanaf 80 centimeter hoog te leveren. Op alle hagen zit tevens 100% aangroei garantie. We kunnen dit garanderen, aangezien de hagen met een dusdanig sterk wortelgestel geleverd dat er nooit uitval is. Zo zit u binnen een mum van tijd in een fantastische privé-omgeving!

quickhedge hagen • Gras en Groen Hagen
hagen leveranciers • Gras en Groen Hagen

QuickHedge vs Kant-en-klaar hagen

  QuickHedge Kant-en-klaar
Direct privacy Ja Ja
Stalen raster  Nee Ja
Palen en beugels noodzakelijk Nee Ja
Gewicht 75kg - 150 kg ± 35 kg
Plantensoorten Grote variëteit Voornamelijk klimplanten
Kluit Compleet volgroeid in karton Compact in afbreekbare bak
aanplanten quickhedge • Gras en Groen Hagen

Laat uw QuickHedge aanplanten

Gras en Groen zorgt er met onze professionele aanplantservice voor dat uw QuickHedge binnen een dag compleet aangeplant is. Wanneer u uw QuickHedge kant en klaar haag op de juiste manier zelf aanplant, zal deze snel aanslaan en kunt u een leven lang genieten van de haag.

Aangezien de hagen circa 150 kg zwaar zijn, raden wij aan de hagen machinaal te plaatsen. Wilt u de hagen toch handmatig aanplanten? Dan adviseren wij de hagen met vier man te tillen en een speciale haak te gebruiken.

Nieuwsgierig? Vraag een offerte aan!

Gras en Groen Hagen kan snel en op korte termijn hagen bij u komen aanplanten, of aan uw leveren. Op vakkundige wijze kunnen we de hagen bij u bevestigen, tegen een scherpe prijs.

Wanneer u nu een offerte aanvraag doet, ontvangt u binnen 24 uur een passende offerte. Indien u akkoord geeft, nemen wij contact met u op om de werkzaamheden binnen 21 dagen bij u in te plannen. Vraag nu snel en gemakkelijk een offerte aan!

offerte over de hagen • Gras en Groen Hagen