QuickHedge laten aanplanten

QuickHedge, die naam is er niet voor niets. Deze prachtige, unieke hagen zijn in diverse maten te bestellen en vormen na het aanplanten direct een dichtgegroeide haag. Op een Quickhedge haag ontvangt u 100% aangroeigarantie. Dit komt mede door de compacte kluit, en het oersterke wortelgestel.

Het aanplanten van de QuickHedge hagen is een klus die zonder machine lastig uit te voeren is. De haagelementen wegen namelijk zo'n 150 kg. Wij raden daarom sterk aan de hagen te laten aanplanten door de aanplantservice van Gras en Groen. Benieuwd hoe we de haag in uw tuin aanplanten? Lees op deze pagina meer over onze werkwijze.

Werkwijze Quickhedge aanplanten

Gras en Groen zorgt er met onze professionele aanplantservice voor dat uw QuickHedge binnen een dag compleet is aangeplant. 

  • Het graven van een geul
  • De bodem voorzien van de juiste voedingsstoffen
  • Het aanplanten van de QuickHedge
  • Bewatering van de QuickHedge

Onze werkwijze

Stap 1: Het graven van een geul
Het graven van een geul vormt altijd de basis voor het aanplanten van een haag. Door een plantgeul in een rechte lijn te graven, wordt de toekomstige plaats van de haag geprepareerd. Een diep gespitte geul zorgt mede voor een goed drainerende werking. Indien nodig brengen wij onderin een laag aan met grof zand waarin overtollig water kan wegzakken.

Stap 2: De bodem voorzien van de juiste voedingsstoffen
Afhankelijk van de bodemsoort en de haagsoort, zullen wij uw bodem verrijken met compost en voedingsstoffen. Myco Haag is hierbij onze meest gebruikte meststof, en is speciaal ontwikkeld voor alle soorten hagen. Belangrijk doel van deze meststof en toegevoegde schimmels is het vergoten van het wortelbereik en daarmee verbeteren van de voedingsopname van de haag. Terra Fertiel en Terra Actif zijn organische bodemverbeteraars en zorgen ervoor dat de haag aanslaat.

werkwijze hagen • Gras en Groen Hagen
online aanplantservice • Gras en Groen Hagen
QuickHedge laten aanplanten Vraag vrijblijvend offerte aan!
Vakkundige aanplantservice
100% aangroeigarantie
Gratis advies en inmeten op locatie
aanplanten quickhedge • Gras en Groen Hagen

Stap 3: Het aanplanten van de QuickHedge

Het daadwerkelijk aanplanten van de QuickHedge is een klus die de nodige fysieke arbeid vereist. De vakkundige hoveniers van Gras en Groen zullen dit karwei voor u verzorgen, zodat uw haag én uw tuin klaar zijn voor de toekomst.

Stap 4: Bewatering van de haag

Ten slotte zal Gras en Groen de aangeplante QuickHedge bewateren. Afhankelijk van de haagsoort zijn er verschillende factoren van invloed op de juiste bewatering van uw QuickHedge. In de beginfase is het belangrijk om de haag regelmatig te voorzien van water, omdat de haag eerst moet aanslaan voordat hij zelfstandig op zoek kan gaan naar vocht. Quickhedge worden standaard van druppelslangen voorzien welke bij de prijs inbegrepen zijn.