Onze showtuin

Bent u benieuwd naar hoe de diverse soorten hagen er in werkelijkheid uitzien? Of heeft u graag persoonlijk en deskundig advies bij de aankoop van uw hagen? Neem dan geheel vrijblijvend een bezoekje aan onze showtuin in 's-Hertogenbosch!

In de showtuin van Gras en Groen vindt u een uitgebreide selectie van hagen. Of het nu op zoek bent naar haagplanten, kant-en-klaar hagen of QuickHedge, u heeft hieruit een ruime keuze. U bent dan ook niet de eerste die de hagen met eigen ogen komt bekijken, om uiteindelijk een optimale keuze te kunnen maken.

Wanneer u na uw bezoek een keuze heeft gemaakt over het laten aanplanten van uw haag, kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. 

Breng een bezoek aan de showtuin

  • Diverse hagen met eigen ogen zien
  • Zowel haagplanten, kant-en-klaar hagen en QuickHedge
  • Een optimaal vergelijk tussen de diverse hagen
  • Passend advies van onze kenners
  • Vrijblijvend een offerte op maat
  • Volop inspiratie voor de complete tuin

Hagen uit eigen voorraad

U kunt bij Gras en Groen Hagen alle hagen uit ons assortiment kopen. Bij interesse kunnen wij direct een offerte op maat maken. Wilt u uw hagen liever zelf aanplanten? Dan kunnen wij het direct uit voorraad leveren.

Denk er bij het zelf aanplanten van uw haag wel aan dat u rekening houdt met diverse factoren. Bestudeer daarom nauwkeurig onze informatie over het zelf aanplanten, maar ook over het onderhoud van uw haag nadat u de haag aangeplant heeft. 

Gras en Groen beschikt over een ruim assortiment aan groenblijvende haagplanten, bladverliezende haagplanten, kant-en-klaar hagen en QuickHedge. Doordat wij groot inkopen, kunnen we u garanderen dat wij de beste kwaliteit tegen de laagste prijs kunnen leveren. 

hagen op voorraad • Gras en Groen Hagen
breed assortiment • Gras en Groen Hagen

Gras en Groen, uw tuin in goede handen!

In onze showtuin is meer te zien dan alleen de hagen die wij verkopen en aanplanten. Gras en Groen is een bedrijf dat zich op vele markten bezig houdt. Zo kunt u ook zien hoe wij tuinen aan kunnen leggen, tuinhuisjes en overkappingen zetten, graszoden en kunstgras leggen en schuttingen plaatsen. Lees hier meer!

De voorbeelden van materialen die wij toepassen kunt u eveneens in onze showtuin bekijken. U kunt op deze manier alvast inspiratie opdoen voor uw volgende tuinproject!

Adresgegevens Gras en Groen Hagen

Hedikhuizerweg 21
5222 BC 's-Hertogenbosch
 
Openingstijden Gras en Groen      
Maandag t/m woensdag Op afspraak    
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 13:00

De showtuin is vrij toegankelijk. Wilt u in de showroom een medewerker spreken? Maak dan een afspraak