Tarieven Gras en Groen

Wilt u een nieuwe haag laten aanplanten in uw tuin en de zekerheid dat uw haag op de juiste wijze wordt aangeplant? Dan is Gras en Groen u graag ter dienst. Onze vakkundige hoveniers geven u deze garantie en kunnen u alle werkzaamheden uit handen nemen.

U kunt online geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. U krijgt dan een passend aanbod voor het aanplanten van uw haag. Indien nodig plannen wij vooraf een bezoek in aan uw tuin. Op die manier zijn er achteraf geen verrassingen. Tijdens dit bezoek bekijken wij ook de standplaats van de haag en of deze geschikt is voor de geselecteerde haag.

De volgende tarieven gelden voor het aanplanten van een haag met losse haagplanten. Deze prijzen zijn incl. het toepassen van de startbemesting, het in vorm snoeien van de haag en 21% btw.

Tarieven voor het aanplanten van uw haag

Hoogte     vanaf prijs p/m¹
100 - 150 cm € 20,-
150 - 200 cm € 25,-
200 - 225 cm € 30,-
225  - 250 cm € 35,-
> 250     € 37,50

Kant-en-klaar haag laten aanplanten

Wilt u direct genieten van privacy en ook uw tuin hermetisch af kunnen sluiten? Kies dan voor het laten aanplanten van de kant-en-klaar hagen. Deze haagelementen zijn voorzien van een gaaswerk waardoor deze uw tuin ook volledig afsluiten. Een ideale combinatie!

Voor de bevestiging van de kant-en-klare haag elementen heeft u de keuze uit hardhouten- of metalen palen. Bij het invullen van het offerte formulier kunt u aangeven voor welke variant u een offerte wenst te ontvangen. Bekijk de video van Mobilane om een beeld te krijgen bij de installatie.

Wilt u een prijsindicatie ontvangen? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

online aanplantservice • Gras en Groen Hagen
Vraag binnen vijf minuten vrijblijvend een offerte aan!
Vakkundige aanplantservice
100% aangroeigarantie
Gratis advies en inmeten op locatie

Bijkomende werkzaamheden

Het laten aanplanten van een haag behelst meer dan het simpelweg in de grond plaatsen van de haagplanten. Het succesvol laten groeien van een haag is namelijk afhankelijk van de bodem. Dit is het fundament waarop de haagplanten groeien. Zijn er bijkomende werkzaamheden? Dan zijn dit de zaken waarvoor u juist Gras en Groen kunt inschakelen!

  • Verbeteren van de drainerende werking van de bodem
  • Verhogen van het organische stof gehalte met compost
  • Aanvoeren van verrijkte teelaarde
  • Bemesten van de bodem en haag
  • Aanleggen van druppelbevloeiing

De juiste ondergrond voor uw haag

Het voorkomen van inboet en toekomstige problemen met uw haag is de grootste zorg van Gras en Groen. Dat begint natuurlijk met het inkopen van kwalitatief hoogwaardige haagplanten en het snel en zorgvuldig aanplanten daarvan. Daarop ontvangt u ook garantie van Gras en Groen.

Maar wat gebeurt er na die drie tot zes maanden? Haagplanten groeien namelijk nog enige tijd op de kluit. Eenmaal geworteld gaan zij pas putten uit de bodem van uw tuin. Is deze in de basis niet goed, dan ontstaan er problemen. 

Vraag ernaar bij onze specialisten. Indien gewenst kunnen wij een bodemonderzoek laten uitvoeren en maken wij de kwaliteit van de grond in uw tuin cijfermatig inzichtelijk!